Kenttäetiketti

14.7.2020

Saadun palautteen perusteella pieni kertaus kentän etiketistä.

Maanantaisin kenttä on ensisijaisesti varattu ohjatuille tottelevaisuuksille klo 18-19. Tänä aikana on mahdollista treenata omatoimisesti esimerkiksi kentän toisessa päässä. On hyvä muistaa, että kaikki eivät kestä tai halua kovia häiriöitä koirilleen joten näistä on kohteliasta sopia muiden kanssa.

Porteillla on hyvä antaa jokaiselle koirakolle tilaa ja aikaa tehdä kentälle tulo, tämä on tosi tärkeä osa treeniä muutenkin. Porttien läheisyydessä ei ole toivottavaa hengailla, meillä on iso kenttä ja tilaa on mennä vähän kauemmaksi jotta koirakot saavat tulla rauhassa kentälle.

Juoksunartun kanssa voi toki treenata mutta kaikille uroksille tämä ei ole ok, joten tästäkin asiallista keskustella kentällä olevien kanssa ensin.

Parkkipaikalla toisten autojen lähellä oman koiran haukuttaminen on monelle autossa olevalle koiralle tarpeeton ärsyke, mahdollisen haukuttamisen voi toki tehdä omaan tapaan hieman etäämmällä autoista.

Viimeinen sulkee portit ja huolehtii, että punainen pressueste on kunnossa ja mökin katoksen alla. Mikäli este rikkoutuu tai havaitset muuta poikkeavaa, ilmoita asiasta kenelle tahansa hallituksen jäsenistä.

Ampumisesta on erittäin hyvä sopia muiden kanssa etukäteen tai jopa täällä ryhmässä, jolloin kaikki tätä treeniä kaipaavat voivat tulla paikalle ja halukkaat siirtää autonsa kauemmaksi tai tietävät olla pois paikalta.

On tärkeä muistaa, että kentällä treenaa hyvin eritasoisia ja erilaisia koirakoita. Pidetään huoli, että kaikkien treenit onnistuvat.

Taves hallitus