IN MEMORIAM Allan Nurminen

3.10.2017Tampereen Vetokoiraseuran pitkäaikainen vaikuttaja ja kunniajäsen Allan Nurminen on poissa. Allan Nurminen nukkui pois 19.9.2017.

Allan Nurminen aloitti palveluskoiraharrastuksen Tavesissa 1960-luvulla ja ehti olla mukana toiminnassa peräti neljällä vuosikymmenellä toimien myös seuran puheenjohtajana kolmeen eri otteeseen. Allan ja hänen puolisonsa Aune muistetaan "Herra ja rouva Tavesina", joiden pyrkimyksenä oli tehdä palveluskoiraharrastus tunnetuksi niin laajalle yleisölle kuin uusille sukupolville. He ottivat lämpimästi vastaan nuoret harrastajat, opastivat ja kannustivat heitä eteenpäin. Nurminen halusi kehittää myös harrastuspuitteita ja nykyiset harrastajat voivatkin kiittää hänen panostaan sekä Koivumäen että Niihaman kentän hankkimisessa seuran käyttöön. Allan Nurminen oli myös ahkera pk-kokeissa kävijä ja saksanpaimenkoiramies loppuun asti.

Tampereen Vetokoiraseura muistaa Allania lämmöllä ja kiittäen hänen palveluskoiratoiminnan eteen tekemästään mittavasta työstä sekä ottaen osaa läheisten suureen suruun.

Allan Nurmisen siunaustilaisuus pidetään 14.10. klo 13 Vatialan isossa kappelissa, jonne myös tavesilaiset ovat tervetulleita.

Pia Alho
Puheenjohtaja
Tampereen Vetokoiraseura ry